Nutriční hodnoty (Králík s cibulovou omáčkou na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 126,67 g |
| – nasycené | 61,72 g |
| – nenasycené | 63,22 g |
| –– mononenasycené | 54,11 g |
| –– polynenasycené | 9,11 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 32,85 g |
| – cukry | 17,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcovaný králík | Králík | |
| 4 4 velké cibule ( použila jsem červené) | Cibule čerstvá | 280 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 250 ml 250 ml kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| po 5 5 kuličkách nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| máslo nebo olej nebo sádlo ( jak je kdo zvyklý) | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |