Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí ragú s brusinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 163 kJ /
1 473 kcal
Bílkoviny93,51 g
– z toho živočišné bílkoviny89,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,71 g
Tuky61,36 g
– nasycené12,08 g
– nenasycené48,39 g
–– mononenasycené39,55 g
–– polynenasycené8,84 g
––– omega 30,42 g
Vláknina8,53 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy94,20 g
– cukry57,20 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kančího masa (plec) Kanec kýta 400 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 30 g
1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel Povidla 23 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa (nebo 1 lžíce balzamikového krému) Ocet balsamikový bílý 40 ml
3 kuličky 3 kuličky jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
10 g 10 g másla (kousek) Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
250 ml 250 ml červeného vína Víno červené suché 250 ml
50 ml 50 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 50 ml
10 g 10 g sádla (kousek) Sádlo vepřové 10 g
špek (jen kůže) Špek
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.