Nutriční hodnoty (Jogurtové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 35
| Energie | 15 785 kJ / 3 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,12 g |
| Tuky | 153,02 g |
| – nasycené | 17,96 g |
| – nenasycené | 124,24 g |
| –– mononenasycené | 87,82 g |
| –– polynenasycené | 36,42 g |
| ––– omega 3 | 10,31 g |
| Vláknina | 22,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 526,30 g |
| – cukry | 258,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 2 bílé jogurty | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 35 dkg 35 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |