Nutriční hodnoty (Kachna po šumavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 020 kJ / 244 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 4,30 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 2,67 g |
| –– mononenasycené | 1,40 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 879 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 8,80 g |
| – cukry | 1,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g cibulek v octovém nálevu | Cibulka jarní čerstvá | 50 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |