Nutriční hodnoty (Vařené vejce a mascarpone s vinným želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 22,74 g |
| – nasycené | 5,47 g |
| – nenasycené | 10,54 g |
| –– mononenasycené | 8,42 g |
| –– polynenasycené | 2,12 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vařená vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 plátky 2 plátky sýru Mascarpone s červeným pepřem (Lidl) | ||
| 2 plátky 2 plátky Mascarpone s cibulí a bylinkami | Mascarpone | |
| 2 plátky 2 plátky Mascarpone s rajčaty a bazalkou | Mascarpone | |
| 2 PL 2 PL vinného želé | Želatina vepřová | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě umletý červený pepř | Pepř černý | |
| čerstvě umletý zelený pepř dle chuti | Pepř zelený | |
| špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| asi 2 PL 2 PL salátu Moravanka (aby byly obsaženy všechny druhy zeleniny) | Zelenina směs sterilovaná | |
| vhodná miska miska na směs |