Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s červenou řepou, vejci a cottagem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 21,12 g |
| – nasycené | 5,77 g |
| – nenasycené | 8,73 g |
| –– mononenasycené | 6,65 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 10,25 g |
| Cholesterol | 573 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 11,15 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| anýz | Anýz semena | |
| kmín | Kmín | |
| bobkový list na vaření | Bobkový list sušený | |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| (další zelenina dle chuti) | Mrkev čerstvá | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 75 g 75 g sýru cottage (1/2 balení) | Cottage | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |