Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolkami, avokádem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 377 kJ / 1 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,50 g |
Tuky | 125,43 g |
– nasycené | 15,57 g |
– nenasycené | 98,74 g |
–– mononenasycené | 29,66 g |
–– polynenasycené | 69,08 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 110,70 g |
– cukry | 23,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml majonézy | Majonéza | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
400 g 400 g malých salátových brambor | Brambor zimní | 400 g |
150 g 150 g mražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
250 g 250 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 250 g |
1 1 velké zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |