Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fazolkami, avokádem a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 377 kJ /
1 763 kcal
Bílkoviny30,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,50 g
Tuky125,43 g
– nasycené15,57 g
– nenasycené98,74 g
–– mononenasycené29,66 g
–– polynenasycené69,08 g
––– omega 31,74 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,30 g
Sacharidy110,70 g
– cukry23,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml majonézy Majonéza 150 g
2 lžičky 2 lžičky hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 10 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
400 g 400 g malých salátových brambor Brambor zimní 400 g
150 g 150 g mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
250 g 250 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 250 g
1 1 velké zralé avokádo Avokádo čerstvé
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.