Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 584 kJ /
617 kcal
Bílkoviny5,78 g
– z toho živočišné bílkoviny4,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky60,17 g
– nasycené40,06 g
– nenasycené17,86 g
–– mononenasycené16,03 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,60 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vinná klobása podle strávníků Klobása vinná
brambory podle strávníků Brambor zimní
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
Sádlo nebo olej Sádlo vepřové
dost pažitky Pažitka čerstvá
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.