Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 584 kJ / 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 60,17 g |
| – nasycené | 40,06 g |
| – nenasycené | 17,86 g |
| –– mononenasycené | 16,03 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vinná klobása podle strávníků | Klobása vinná | |
| brambory podle strávníků | Brambor zimní | |
| 200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| Sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| dost pažitky | Pažitka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |