Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 584 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 60,17 g |
– nasycené | 40,06 g |
– nenasycené | 17,86 g |
–– mononenasycené | 16,03 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vinná klobása podle strávníků | Klobása vinná | |
brambory podle strávníků | Brambor zimní | |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
Sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
dost pažitky | Pažitka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |