Nutriční hodnoty (Jirkův salát s uzeným kaprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 930 kJ / 2 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,29 g |
| Tuky | 72,18 g |
| – nasycené | 28,22 g |
| – nenasycené | 30,11 g |
| –– mononenasycené | 25,11 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 21,57 g |
| Cholesterol | 414 mg |
| Sodík | 5,63 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 232,83 g |
| – cukry | 43,73 g |
| ––– laktóza | 8,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uzeného kapra | Kapr filet uzený | 400 g |
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |