Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí játra na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie35 954 kJ /
8 593 kcal
Bílkoviny977,58 g
– z toho živočišné bílkoviny974,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,58 g
Tuky405,51 g
– nasycené200,41 g
– nenasycené175,71 g
–– mononenasycené135,53 g
–– polynenasycené40,18 g
––– omega 31,05 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 15,73 g
Sodík 10,81 g
Sůl21,15 g
Sacharidy256,00 g
– cukry28,90 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 dkg 500 dkg hovězí játra Játra hovězí 5000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
20 dkg 20 dkg Gazdovské slaniny nebo Anglické slaniy Špek 200 g
2 lžíce 2 lžíce hořcice Hořčice plnotučná 30 g
1 kelímek 1 kelímek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
20 dkg 20 dkg kyselé okurky Okurka polní zavařená 200 g
vývar nejlépe zeleninový Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
kurkuma Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.