Nutriční hodnoty (Hovězí játra na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 35 954 kJ / 8 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 977,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 974,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 405,51 g |
– nasycené | 200,41 g |
– nenasycené | 175,71 g |
–– mononenasycené | 135,53 g |
–– polynenasycené | 40,18 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 15,73 g |
Sodík | 10,81 g |
Sůl | 21,15 g |
Sacharidy | 256,00 g |
– cukry | 28,90 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 dkg 500 dkg hovězí játra | Játra hovězí | 5000 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
20 dkg 20 dkg Gazdovské slaniny nebo Anglické slaniy | Špek | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce hořcice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
20 dkg 20 dkg kyselé okurky | Okurka polní zavařená | 200 g |
vývar nejlépe zeleninový | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
kurkuma | Kurkuma mletá |