Nutriční hodnoty (Kaki bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 387 kJ / 3 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,00 g |
| Tuky | 139,68 g |
| – nasycené | 77,51 g |
| – nenasycené | 51,20 g |
| –– mononenasycené | 43,90 g |
| –– polynenasycené | 7,30 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 42,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 479,20 g |
| – cukry | 183,50 g |
| ––– laktóza | 25,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 125 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 300 g 300 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 150 g 150 g fruktozy (nebo normálního cukru) | Fruktóza | 150 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
| 4 4 kaki | Kaki čerstvé | |
| kaki | Kaki čerstvé | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| muškát | Muškátový oříšek | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |