Nutriční hodnoty (Steak na víně s bylinkovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 768 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 0,57 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího masa (roštěnky) | Hovězí kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| hovězí vývar (z 1/2 kostky bujónu) | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |