Šmaky zelňačka s řasou

Sabinka Kuchařka: Sabinka

1 porce Dietní recepty , DIA, Redukční 6 názorů

Suroviny

kysané zelí (4 hrstky + šťáva)
Šmakoun (100 g)
kmín
špetka soli
lžíce hnědého cukru
lžička bez tukového bujonu Just nebo Masox
Hijiki řasa
Gustin (lžička)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10 minut). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlijeme hrnkem vody, přidáme bujon a dáme vařit.

  2. Po změknutí zelí přidáme řasu i s vodou, ve které se máčela. Chvilku zavaříme a přidáme na kostky nakrájeného Šmakouna. Společně prohřejeme a zahustíme Gustinem rozpuštěným v trošce vody.

Poznámka

Podáváme s žitným chlebem.

Super zdravá rychlovka, kterou potěšíme naše střeva a zažívání.-)...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Šmaky zelňačka s řasou

Tématické fráze: smaky šmaky recepty beztukova dieta smaky recept beztukova dieta recepty recepty na šmaky dietní kuře na paprice recept na smaky recepty ze šmaky dietní na paprice šmakky zelnáčka ze šmakounu recepty se šmaky dietní zelňačka recepty s rasou recepty smaky zelnačka kysaného zelí "kysané zelí" gustin dia zelnacka šmak nudle

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít