Nutriční hodnoty (Ghanský salát s domácí majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 908 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,01 g |
Tuky | 32,91 g |
– nasycené | 7,83 g |
– nenasycené | 15,94 g |
–– mononenasycené | 11,74 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 36,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 81,62 g |
– cukry | 35,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
1 hlávka 1 hlávka římského salátu | Salát římský čerstvý | 500 g |
1 šálek 1 šálek konzervované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
ocet | Ocet lihový | |
1 šálek 1 šálek konzervovaných fazolí | Fazole v konzervě | |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 konzerva 1 konzerva sledě (tuňáka, lososa nebo jiné tučné ryby) | Losos filet s kůží | |
1 šálek 1 šálek hrášku | Hrášek zelený | 250 g |
2 2 brambory (nebo batáty, mrkev) | Brambor zimní | 100 g |
avokádo (nemusí být) | Avokádo čerstvé | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový |