Nutriční hodnoty (Pečený kapr se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 971 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 24,51 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 12,39 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 17,06 g |
– cukry | 9,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kapra (filety, podkovy) | Kapr | 200 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl (případně koření na ryby) | Pepř černý | |
100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
100 g 100 g zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 100 g |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
50 ml 50 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
citron | Citrón čerstvý |