Nutriční hodnoty (Pečený kapr se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 971 kJ / 471 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 35,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g | 
| Tuky | 24,51 g | 
| – nasycené | 4,00 g | 
| – nenasycené | 14,84 g | 
| –– mononenasycené | 12,39 g | 
| –– polynenasycené | 2,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,60 g | 
| Vláknina | 5,60 g | 
| Cholesterol | 146 mg | 
| Sodík | 157 mg | 
| Sůl | 0,35 g | 
| Sacharidy | 17,06 g | 
| – cukry | 9,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g kapra (filety, podkovy) | Kapr | 200 g | 
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml | 
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| sůl (případně koření na ryby) | Pepř černý | |
| 100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 100 g 100 g zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 100 g | 
| 100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g | 
| 50 ml 50 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 50 ml | 
| citron | Citrón čerstvý | 
 
	