Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený kapr se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 971 kJ /
471 kcal
Bílkoviny35,40 g
– z toho živočišné bílkoviny32,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky24,51 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené12,39 g
–– polynenasycené2,45 g
––– omega 30,60 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy17,06 g
– cukry9,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kapra (filety, podkovy) Kapr 200 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl (případně koření na ryby) Pepř černý
100 g 100 g cukety Cuketa čerstvá 100 g
100 g 100 g zelené papriky Paprika zelená čerstvá 100 g
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
50 ml 50 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 50 ml
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.