Nutriční hodnoty (Pečený pangas v hermelínové peřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 89,79 g |
– nasycené | 41,24 g |
– nenasycené | 42,20 g |
–– mononenasycené | 32,93 g |
–– polynenasycené | 9,27 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 885 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 4,07 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z Pangase | Pangas filet | 400 g |
2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |