Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pangas v hermelínové peřině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 759 kJ /
1 376 kcal
Bílkoviny138,03 g
– z toho živočišné bílkoviny138,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky89,79 g
– nasycené41,24 g
– nenasycené42,20 g
–– mononenasycené32,93 g
–– polynenasycené9,27 g
––– omega 31,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 885 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,82 g
Sacharidy4,07 g
– cukry2,67 g
––– laktóza2,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety z Pangase Pangas filet 400 g
2 2 Hermelíny Hermelín 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na ryby Grilovací koření
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.