Nutriční hodnoty (Pečený pangas v hermelínové peřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 89,79 g |
| – nasycené | 41,24 g |
| – nenasycené | 42,20 g |
| –– mononenasycené | 32,93 g |
| –– polynenasycené | 9,27 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 885 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,82 g |
| Sacharidy | 4,07 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety z Pangase | Pangas filet | 400 g |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |