Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cestoviny s plesnovym syrom)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 354 kJ /
3 431 kcal
Bílkoviny161,22 g
– z toho živočišné bílkoviny95,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,39 g
Tuky134,67 g
– nasycené76,30 g
– nenasycené35,30 g
–– mononenasycené31,62 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 31,38 g
Vláknina20,31 g
Cholesterol 283 mg
Sodík 4,41 g
Sůl11,60 g
Sacharidy384,08 g
– cukry18,06 g
––– laktóza7,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g sýru Camembert (moze byt aj ina plesnovy syr, najlepsie v drevenej krabicke) Camembert 250 g
cca 4-5 porcí cca 4-5 porcí
* 2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
* 1 větvička 1 větvička čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
* sůl Sůl mořská
* pepř Pepř černý
* olivový olej Olej olivový
* 125 g 125 g parmazánu Parmezán 125 g
* 500 g 500 g těstovin penne nebo rigatoni či kolínka Těstoviny pšeničné 500 g
* 175 g 175 g čerstvého špenátu (ja som dala mrazeny, ale cele tisty) Špenát čerstvý 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.