Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sedlácké vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 302 kJ /
789 kcal
Bílkoviny66,72 g
– z toho živočišné bílkoviny64,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky51,80 g
– nasycené22,86 g
– nenasycené26,00 g
–– mononenasycené22,16 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,08 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,30 g
Sacharidy11,75 g
– cukry2,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové kýty (nebo plece) Vepřová kýta 300 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
olej (nebo sádlo) Olej řepkový
2-4 2-4 žampiony (dle velikosti) Žampion čerstvý
200 g 200 g sterilovaných zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
300 ml 300 ml sterilovaného zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 chilli paprička (nebo chilli pasta) Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.