Nutriční hodnoty (Sedlácké vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 302 kJ / 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 51,80 g |
– nasycené | 22,86 g |
– nenasycené | 26,00 g |
–– mononenasycené | 22,16 g |
–– polynenasycené | 3,84 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 11,75 g |
– cukry | 2,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kýty (nebo plece) | Vepřová kýta | 300 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
2-4 2-4 žampiony (dle velikosti) | Žampion čerstvý | |
200 g 200 g sterilovaných zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
300 ml 300 ml sterilovaného zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 1 chilli paprička (nebo chilli pasta) | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý |