Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Draculovy hrušky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 302 kJ /
311 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy74,54 g
– cukry71,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 1/2 hrušky (1/2 hrušky na porci) Hruška čerstvá 130 g
1 1 1/2 hrnku červeného ovocného vína (použila jsem rybízové) Víno bílé suché
cca 1/4 hrnku cca 1/4 hrnku třtinovéh cukru namíchaného s 1 vanilkovým cukrem Cukr vanilkový 62.5 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
cca 12 12 hřebíčků Hřebíček
trocha trocha šťávy z citronu (tak ze slabší půlky citronu, ani tolik nemusí být) Šťáva z citrónu
zakysaná smetana (12% stačí) a trocha skořicového cukru na ozdobu Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.