Nutriční hodnoty (Draculovy hrušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,54 g |
– cukry | 71,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 1/2 hrušky (1/2 hrušky na porci) | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 1/2 hrnku červeného ovocného vína (použila jsem rybízové) | Víno bílé suché | |
cca 1/4 hrnku cca 1/4 hrnku třtinovéh cukru namíchaného s 1 vanilkovým cukrem | Cukr vanilkový | 62.5 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
cca 12 12 hřebíčků | Hřebíček | |
trocha trocha šťávy z citronu (tak ze slabší půlky citronu, ani tolik nemusí být) | Šťáva z citrónu | |
zakysaná smetana (12% stačí) a trocha skořicového cukru na ozdobu | Cukr skořicový |