Nutriční hodnoty (Draculovy hrušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 0,33 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,54 g |
| – cukry | 71,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 1/2 hrušky (1/2 hrušky na porci) | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 1 1/2 hrnku červeného ovocného vína (použila jsem rybízové) | Víno bílé suché | |
| cca 1/4 hrnku cca 1/4 hrnku třtinovéh cukru namíchaného s 1 vanilkovým cukrem | Cukr vanilkový | 62.5 g |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| cca 12 12 hřebíčků | Hřebíček | |
| trocha trocha šťávy z citronu (tak ze slabší půlky citronu, ani tolik nemusí být) | Šťáva z citrónu | |
| zakysaná smetana (12% stačí) a trocha skořicového cukru na ozdobu | Cukr skořicový |