Nutriční hodnoty (Jemná roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 513 kJ / 1 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 32,71 g |
| – nasycené | 7,88 g |
| – nenasycené | 15,34 g |
| –– mononenasycené | 11,39 g |
| –– polynenasycené | 3,95 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 8,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 266,20 g |
| – cukry | 207,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g strouhaná jablíčka | Jablko čerstvé | 250 g |
| 180 g 180 g cukr | Cukr bílý | 180 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 8 PL 8 PL hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 80 g |