Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka dvoubarevná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 047 kJ / 4 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 262,74 g |
| – nasycené | 154,78 g |
| – nenasycené | 94,50 g |
| –– mononenasycené | 83,95 g |
| –– polynenasycené | 10,55 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 1,71 g |
| Sodík | 635 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 481,83 g |
| – cukry | 267,93 g |
| ––– laktóza | 11,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| tuk (na vymazání a vysypání bábovkové formy) | Margarín | |
| mouka (na vymazání a vysypání bábovkové formy) | Mouka pšeničná hladká | |
| moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý |