Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Soudek k šedesátinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 339 kJ /
5 100 kcal
Bílkoviny153,08 g
– z toho živočišné bílkoviny122,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,48 g
Tuky114,93 g
– nasycené35,84 g
– nenasycené62,88 g
–– mononenasycené46,92 g
–– polynenasycené15,96 g
––– omega 33,03 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 1,79 g
Sůl6,09 g
Sacharidy858,27 g
– cukry510,27 g
––– laktóza95,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
7 lžic 7 lžic horké vody Voda 126 ml
3 3 špičky nože prášku do pečiva Kypřící prášek 36 g
3 3 másla Máslo kravské 3 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
rum (podle chuti) Rum
150 g 150 g polotučného sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 150 g
150 g 150 g prosátého cukru moučka Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
mandlové aroma Aroma mandlové
trošku trošku vody Voda
cca 5 balíčků cca 5 balíčků sušenek Opavia Zlaté Sušenka
marmeláda (podle chuti) Marmeláda jahodová
potravinářské barvy E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.