Nutriční hodnoty (Pikantní předkrm z nivy a oliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 383 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 48,50 g |
| – nasycené | 26,00 g |
| – nenasycené | 22,08 g |
| –– mononenasycené | 18,33 g |
| –– polynenasycené | 3,75 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 3,67 g |
| – cukry | 1,67 g |
| ––– laktóza | 1,79 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
| 100 g 100 g naložených zelených oliv (mohou být naložené nejen v nálevu, ale i v oleji, třeba s mandlemi) | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| menší červená cibule | Cibule červená čerstvá |