Nutriční hodnoty (Pikantní předkrm z nivy a oliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 383 kJ / 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 48,50 g |
– nasycené | 26,00 g |
– nenasycené | 22,08 g |
–– mononenasycené | 18,33 g |
–– polynenasycené | 3,75 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 3,67 g |
– cukry | 1,67 g |
––– laktóza | 1,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
100 g 100 g naložených zelených oliv (mohou být naložené nejen v nálevu, ale i v oleji, třeba s mandlemi) | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
menší červená cibule | Cibule červená čerstvá |