Anglické bulky

Suroviny 8 velkých bulek

300 g polohrubé mouky
200 g hladké mouky
1 vejce
1 žloutek na potření
250 ml mléka
50 gr másla
1 lžička soli
špetka cukru
1 balení sušeného droždí nebo 1/2 kostky cerstve
20-30 dkg (na kostičky) anglickou slaninu
10 dkg sýru Eidam nebo podobný druh
dýňová semínka

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny dáme mouku, droždí, zalejeme ohřátým mlékem s máslem, ne moc horké!, vejce, sůl, cukr a dáme program na dělání těsta.

  2. Po signálu (jak kdo má pekárnu, mě před dozaděláním zapípá) dáme slaninku a semínka.

  3. Až je těsto hotové, dáme na linku, pomoučíme, rozdělíme na osm kousků a zpracujeme v koule.

  4. Dáme na plech s pečicím papírem, pomažeme žloutkem, posypeme třeba hrubou solí, jestli máme a dáme na plátky sýr.

  5. Pečeme dozlatova. 180°C cca půl hodiny.

Poznámka od kuchařky

Dělám je ráda na snídani v sobotu, kdy si všichni přispinkaj.

Komentáře k receptu Anglické bulky

  • pazderka83 pazderka83

    Výborné :yes:<3

    Odpovědět

  • Terka Terka(neregistrovaná)

    Děkuji moc za super recept.Je to můj první z "toprecepty" co jsem vyzkoušela a určitě ho budu dělat často. Naprostá bomba:yes:

    Odpovědět

  • jabl.ko jabl.ko

    Dneska jsem bulky upekla a určitě se ještě dneska sní! :-D
    Je to super recept! :yes:
    Té slaniny je fakt třeba asi víc, já dala jen 15dkg.. byla tam cítit, ale nebyla moc vidět! ;-)

    Odpovědět

  • dexulka dexulka

    Vyzkoušeno,pochváleno,snědeno :-p Určitě zopakuji.Přidávám foto i bod :yes:

    Odpovědět

  • Katerina Valigurova Katerina Valigurova

    výýýborné...mizí rychle :-D

    Odpovědět

  • Sharka Sharka

    jsou výborný, zrovna je tady baštíme, já jsem teda udělala ty bulky menší, z té dávky je jich 24 a na mě jsou velikostně akorát a místo dýňových semínek jsem přidala semínka slunečnice. Jsou ještě vlahy a je to dobrota!!!:-p

    Odpovědět

  • alena alena(neregistrovaná)

    Recept se mi dost líbí:-p:-p:yes::yes::yes::yes: a mám 2 den pekárnu,jsem ve fázi zkoušení;-)tak jdu na to!!!!!!!!!!!!

    Odpovědět

  • holubova32 holubova32

    s těstem se parádně pracuje a chuťově taky skvělé:yes:

    Odpovědět

  • k.radulka k.radulka (autorka receptu)

    Kerolain: ano nechává se kynout, za mě to vše dělá pekárna- zamýchá, zahřeje, vykyne

    Odpovědět

  • kerolain kerolain(neregistrovaný)

    testo se nenechava nakynout,diky za odpoved

    Odpovědět

  • senky senky

    Dnes vyzkoušeno,vynikající!!:-O Jen místo anglické jsem nakrájela farmářskou šunku:-):-)Dovolila jsem si přidat foto:-8

    Odpovědět

  • monikatum monikatum

    Tak jsem zkusila dnes ke snídani bulky upéct :-)) jsou naprosto úžasné a určitě všem doporučuji je zkusit :yes::-K:-8 jak se říká kdo jednou zkusí nechce jinak :-K bodík :-!:-!:-!:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Raduš tak jsem dnes bulky udělala ke svačině a musím říct,že jsou výborné.:yes:

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Dekuji za odpoved,mam tez horkovzdusnou,tak dnes zkusim upect :-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jani,záleží na tom,jakou máš troubu;-)já jsem v horkovzdušné pekla na 180 st.cca 20-25 minut..přesně už to nevím:-Sale jsou:yes::-p:-8

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: domácí bulky bulky recept domácí bulky recept recept na bulky domácí pekárna recepty bulka recept bulka bulky z domácí pekárny anglické recepty recept na domací bulky bulky domácí bulka recepty domácí pekárna dýňové bulky slaninové bulky domácí bulka recept recept na bulku bulky recepty anglický recept dýňová bulka