Nutriční hodnoty (Račí ocásky - salát či pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 882 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 38,07 g |
– nasycené | 4,76 g |
– nenasycené | 30,11 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 21,58 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 7,03 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g račích ocásků okapaných - rozkrájet na drobno | Rak maso | 100 g |
1 1 cibuli malou - nakrájet velmi jemně | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
pár pár střiků worcesteru | Worcestrová omáčka | |
trochu trochu pepře mletého | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |