Nutriční hodnoty (Maďarská bramborová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 760 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,84 g |
Tuky | 63,45 g |
– nasycené | 32,73 g |
– nenasycené | 29,60 g |
–– mononenasycené | 21,14 g |
–– polynenasycené | 8,46 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 105,75 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
40 g 40 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
1,25 l 1,25 l vody | Voda | 1250 ml |
100 g 100 g párku nebo jiné měkké uzeniny | Párek vepřový | 100 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |