Nutriční hodnoty (Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 402 kJ / 4 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 204,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 202,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 382,87 g |
| – nasycené | 128,95 g |
| – nenasycené | 190,33 g |
| –– mononenasycené | 141,25 g |
| –– polynenasycené | 49,08 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 3,90 g |
| Sůl | 9,05 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčku - měla jsem špičku | Vepřový bok | 1000 g |
| koření Hungaria dle chuti | Koření Argentina | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| drcený sušený česnek | Česnek sušený | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g vytlačené vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| drcený sušený česnek | Česnek sušený | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| mražený listový špenát - množství dle chuti | Špenát mražený | |
| 1 lžíce 1 lžíce koření Hungaria | Koření Argentina | |
| 50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská |