Nutriční hodnoty (Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 55,20 g |
– nasycené | 9,42 g |
– nenasycené | 43,67 g |
–– mononenasycené | 30,76 g |
–– polynenasycené | 12,91 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 25,57 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 telecí líčka | Hovězí líčka | |
70 g 70 g celeru | Celer bulva čerstvá | 70 g |
200 g 200 g mrkev | Mrkev čerstvá | 200 g |
130 g 130 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 130 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
200 ml 200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 1 hovězí gelový bujón | Bujón hovězí | |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 1 větší bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
4 větvičky 4 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |