Nutriční hodnoty (Játra velice chutná a rychle připravená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 24,68 g |
–– mononenasycené | 17,36 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 2,26 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 11,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g jater vepřových (i jiných) - nakrájet na špalíčky | Játra vepřová | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2-3 PL 2-3 PL oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
asi 6 stroužků 6 stroužků česneku - plátky | Česnek čerstvý | 42 g |
2 PL 2 PL worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
3 PL 3 PL kečupu jemného (příp. ostrého, kdo ho má raději) | Kečup sladký | 45 ml |
sůl | Sůl mořská |