Nutriční hodnoty (Játra velice chutná a rychle připravená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 27,82 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 24,68 g |
| –– mononenasycené | 17,36 g |
| –– polynenasycené | 7,32 g |
| ––– omega 3 | 2,26 g |
| Vláknina | 6,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 668 mg |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 11,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g jater vepřových (i jiných) - nakrájet na špalíčky | Játra vepřová | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2-3 PL 2-3 PL oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| asi 6 stroužků 6 stroužků česneku - plátky | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 PL 2 PL worcestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 3 PL 3 PL kečupu jemného (příp. ostrého, kdo ho má raději) | Kečup sladký | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská |