Nutriční hodnoty (Paštika z divoké kachny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 077 kJ / 3 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
| Tuky | 285,68 g |
| – nasycené | 131,95 g |
| – nenasycené | 142,13 g |
| –– mononenasycené | 121,25 g |
| –– polynenasycené | 20,88 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 1,78 g |
| Sodík | 5,23 g |
| Sůl | 12,95 g |
| Sacharidy | 13,93 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 divoká kachna | ||
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 500 g 500 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| asi 2 dl 2 dl suchého červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| asi 7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
| asi 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plná hrst hrst mandlových plátků | Mandle loupané | |
| asi 300 g 300 g tence nakrájené slaniny (např. anglické, ale není podmínkou) | Špek | 300 g |