Nutriční hodnoty (Hrušky v "karamelu")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 919 kJ / 937 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
| Tuky | 9,65 g |
| – nasycené | 5,44 g |
| – nenasycené | 3,41 g |
| –– mononenasycené | 2,18 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 180,43 g |
| – cukry | 163,18 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších hrušek | Hruška čerstvá | 650 g |
| 1 1 kyselejší jablko (není nutné) | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 karamelové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 3 lžíce 3 lžíce hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| čokoládový toping | ||
| šlehačka na ozdobu | Šlehačka 35% |