Nutriční hodnoty (Králičí závitky s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 875 kJ / 1 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 167,00 g |
– nasycené | 88,00 g |
– nenasycené | 77,00 g |
–– mononenasycené | 67,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 5,50 g |
– cukry | 1,15 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěné králičí hřbety | Králík hřbet | |
1 1 větší bulva fenyklu | Fenykl hlíza | |
6 6 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
150 g 150 g slaniny v plátcích (nejlépe tyrolské) | Špek | 150 g |
hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
olivový olej | Olej olivový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |