Nutriční hodnoty (Králičí závitky s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 875 kJ / 1 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 167,00 g |
| – nasycené | 88,00 g |
| – nenasycené | 77,00 g |
| –– mononenasycené | 67,00 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 5,50 g |
| – cukry | 1,15 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vykostěné králičí hřbety | Králík hřbet | |
| 1 1 větší bulva fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 6 6 sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 150 g 150 g slaniny v plátcích (nejlépe tyrolské) | Špek | 150 g |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |