Nutriční hodnoty (Uzená kuřecí česnečka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 122 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,49 g |
| Tuky | 33,43 g |
| – nasycené | 11,72 g |
| – nenasycené | 16,80 g |
| –– mononenasycené | 12,36 g |
| –– polynenasycené | 4,45 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 43,58 g |
| Cholesterol | 532 mg |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 61,24 g |
| – cukry | 19,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kosti a kůže z uzených kuřecích stehen | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| pokud máme, můžeme použít stonky libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 lžíci 1 lžíci sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 středně velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 tenký plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžičku 1 lžičku kouřové soli | Sůl mořská | 5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku sušeného práškového česneku | Česnek sušený | 5 g |
| nasekaná zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |