Nutriční hodnoty (Ryba v křehkém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 824 kJ / 2 348 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 55,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g | 
| Tuky | 97,56 g | 
| – nasycené | 56,42 g | 
| – nenasycené | 36,30 g | 
| –– mononenasycené | 29,60 g | 
| –– polynenasycené | 6,70 g | 
| ––– omega 3 | 0,73 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 514 mg | 
| Sodík | 107 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 306,10 g | 
| – cukry | 20,80 g | 
| ––– laktóza | 0,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce škrobové moučky (Solamyl, Gustin, maizena a pod.) | Bramborový škrob | 15 g | 
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 120 120 ml vody (musela jsem trošku přidat, asi jsem měla malé vajíčko) | Voda | |
| rybí filety - měla jsem pangase, ale může být jakákoliv ryba, neměla by mít kosti | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| směs provensálských bylinek | Provensálské koření | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| sezamová semínka na posypání (nebo jiná) | Sezam loupaný |