Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 660 kJ /
3 982 kcal
Bílkoviny231,83 g
– z toho živočišné bílkoviny223,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,33 g
Tuky299,44 g
– nasycené132,38 g
– nenasycené95,49 g
–– mononenasycené79,95 g
–– polynenasycené15,54 g
––– omega 32,15 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,04 g
Sacharidy79,02 g
– cukry66,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího krku Hovězí krkovice 1000 g
10 dkg 10 dkg uzené slaniny (část na špikování, část na šťávu) Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
6 6 mrkví Mrkev čerstvá 300 g
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
10 10 menších šalotek Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice s medem Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 pyramida 1 pyramida koření na svíčkovou (Vitana) Pepř černý
350 ml 350 ml vody Voda 350 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.