Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min

360 min (360 min tepelná úprava)

21. 1. 2014 18:30

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie16 660 kJ / 3 982 kcal
Bílkoviny231,83 g
Tuky299,44 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 3,00 g
Sůl7,04 g
Sacharidy79,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

paprik

23. 1. 2014 12:08

Líbí, udělám pomaláčka přednostně!:-pwww.toprecepty.cz

Petra Ku.

22. 1. 2014 18:14

Moc Vám všem děkuju, že jste se zájmem přešli můj recept a budete-li mít chuť, vyzkoušejte, myslím, že ani kližka by nebyla špatná ;-)

Bibinka

22. 1. 2014 17:56

Petra Ku.:Péťo, moc prima recept a moc prima fotka, což znamená 15.bod:yes:

danielle72

22. 1. 2014 17:29

Petruš, moc pěkný recept, aj fotka ;-):-K

maris

22. 1. 2014 14:27

Péťo - máš to krásné a určitě výborné:-p:-):yes::yes:

Anna Kocikova

22. 1. 2014 11:58

Krásná,šťavnatá dobrota,mňam:-p:yes::-K
Už druhým rokem se rozhoupávám na pomaláč:-8:-))

Simona Skolakova

22. 1. 2014 10:15

Péťo klobouk dolů,krásně si se popasovala s PH:yes::yes::yes:pěkná práce:-p:yes:

Veronika

22. 1. 2014 10:05

toto bych si dala vždycky, vypadá to luxusně:yes::-p

suslajda

21. 1. 2014 19:51

Vypadá to moc dobře:yes::yes:+

ruzena

21. 1. 2014 19:43

Noooo,Peti,to je krása:yes::yes::yes:to se ti mooooooc povedlo:yes::yes: hned bych si dala:-p:-)):-))posílám bodík:yes:

magdalenka

21. 1. 2014 19:20

Peťka, krásny recept!:yes:

1974andrea

21. 1. 2014 19:15

Sakryš, vy mě k tomu PH ještě dostrkáte:-D Máš to pěkný Peti;-):yes:

Petra Ku.

21. 1. 2014 19:03

Lidičky, moc vám všem děkuju :-) Vařila jsem v neděli na
oběd, zbylo, tak jsem maso nechala ještě ponořené ve šťávě a dneska to bylo fakt luxusní :-p

Irrena

21. 1. 2014 18:59

Petro ty už jsi s PH velký kamarád;-), skvělý recept:yes:

hosta

21. 1. 2014 18:58

Už na pohled se to jen rozplývá:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná mrkev hovězí krk v pomalém hrnci jak připravit hovězí krk hovězí krk recept hovězí krk hovězí krk recepty hovězi krk na mrkvi priprava hoveziho krku recepty z hoveziho krku hovězí s mrkví hovězí krk pomalý hrnec karemelizovaná mrkev hovězí krk cena mrkev karamelizovaná šalotka cena za 1kg hovězí plátky v pomalém hrnci hovězí recepty hovězí maso s mrkví hovězí krk v v pomalém hrnci hovězí krk na mrkvi recepty

Suroviny: krk hovězí, slanina uzená, olej, cukr, mrkev, celer, cibule šalotka, hořčice dijonská, protlak rajský, koření na svíčkovou, voda, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí krk na karamelizované mrkvi a šalotkách v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ev74