Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka s borůvkami podle Jany z Písku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 568 kJ /
3 482 kcal
Bílkoviny75,72 g
– z toho živočišné bílkoviny38,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,80 g
Tuky150,64 g
– nasycené55,55 g
– nenasycené81,00 g
–– mononenasycené59,56 g
–– polynenasycené21,44 g
––– omega 34,64 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 581 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy451,00 g
– cukry221,00 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
malý panák panák rumu Rum
20 dkg 20 dkg moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
320 g 320 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 320 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 hrsti 3 hrsti borůvek Borůvky čerstvé
tuk Margarín
trochu trochu polohrubé mouky na vysypání formy Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.