Nutriční hodnoty (Zdravý vločkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 725 kJ / 1 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,21 g |
Tuky | 24,93 g |
– nasycené | 6,52 g |
– nenasycené | 15,52 g |
–– mononenasycené | 7,17 g |
–– polynenasycené | 8,35 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 46,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 324,96 g |
– cukry | 152,90 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
250 g 250 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
4-6 4-6 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce medu nebo třtinového cukru | Med nepasterovaný | 72 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
pokrájené oříšky | Lískový ořech |