Nutriční hodnoty (Zdravý vločkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 725 kJ / 1 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,21 g |
| Tuky | 24,93 g |
| – nasycené | 6,52 g |
| – nenasycené | 15,52 g |
| –– mononenasycené | 7,17 g |
| –– polynenasycené | 8,35 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 46,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 324,96 g |
| – cukry | 152,90 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 ml 400 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 250 g 250 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 4-6 4-6 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu nebo třtinového cukru | Med nepasterovaný | 72 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| pokrájené oříšky | Lískový ořech |