Nutriční hodnoty (Omáčka z pečené papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 859 kJ / 1 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
| Tuky | 124,17 g |
| – nasycené | 45,61 g |
| – nenasycené | 73,63 g |
| –– mononenasycené | 57,21 g |
| –– polynenasycené | 16,42 g |
| ––– omega 3 | 3,98 g |
| Vláknina | 4,47 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 972 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 12,02 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 250 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 400 ml 400 ml zeleninového vývaru (v nouzi z kostky) | Vývar zeleninový | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 3 červené kapie (nejlépe ty špičaté) | Paprika červená čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |