Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na kmínu a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,58 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g | 
| Tuky | 130,00 g | 
| – nasycené | 63,95 g | 
| – nenasycené | 64,45 g | 
| –– mononenasycené | 54,39 g | 
| –– polynenasycené | 10,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,32 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,42 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 14,42 g | 
| – cukry | 8,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks vepřových srdcí | Srdce vepřové | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 3 kávové lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | |
| 15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g | 
| 1/2 litru 1/2 litru vývaru z kostí | Vývar hovězí | 500 ml | 
| hl. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |