Nutriční hodnoty (Barevná kuřecí čína)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 6,30 g |
| – nasycené | 1,60 g |
| – nenasycené | 3,82 g |
| –– mononenasycené | 2,36 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 6,25 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa (prsní nebo stehenní) | Kuře prso | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| několik několik listů čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| chilli papričky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| škrob na zahuštění | Bramborový škrob |