Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kari polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie565 kJ /
135 kcal
Bílkoviny5,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,64 g
Tuky1,43 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené1,02 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 953 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy20,60 g
– cukry2,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí čtvrtka (nebo kuřecí prsíčko)
pár kousků kousků Jidášova ucha (houby) Jidášovo ucho čerstvé
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 svazek 1 svazek jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá 120 g
rýžové nudle Nudle rýžové
cca 2 cm cca 2 cm čerstvého zázvoru (nebo 1 lžička sušeného) Zázvor čerstvý
2 lžičky 2 lžičky kari Kari 10 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.