Nutriční hodnoty (Kuřecí kari polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 565 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 1,43 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 1,02 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 20,60 g |
– cukry | 2,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí čtvrtka (nebo kuřecí prsíčko) | ||
pár kousků kousků Jidášova ucha (houby) | Jidášovo ucho čerstvé | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 svazek 1 svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
rýžové nudle | Nudle rýžové | |
cca 2 cm cca 2 cm čerstvého zázvoru (nebo 1 lžička sušeného) | Zázvor čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
chilli | Chilli paprička sušená |