Nutriční hodnoty (Filované vepřové palce a smetanové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 75,30 g |
| – nasycené | 50,00 g |
| – nenasycené | 22,25 g |
| –– mononenasycené | 20,00 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 56,10 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks vepřových palců z kýty | Vepřová panenka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 6 6 velkých brambor varný typ A | Brambor zimní | 300 g |
| 1 kelímek 1 kelímek smetany na šlehání 31% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 6 snítek 6 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| máslo | Máslo kravské |