Nutriční hodnoty (Bezvaječný jahodový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 232 kJ / 2 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 21,20 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 618,20 g |
– cukry | 275,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
250 ml 250 ml cukru | Cukr bílý | 250 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu (nebo vanilkového cukru) | Aroma vanilkové | 14 ml |
50 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
5 5 vrchovatých lžic cukru | Cukr bílý | |
6 6 vrchovatých lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
jahody | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |