Nutriční hodnoty (Bezvaječný jahodový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 232 kJ / 2 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 21,20 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 618,20 g |
| – cukry | 275,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 250 ml 250 ml cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu (nebo vanilkového cukru) | Aroma vanilkové | 14 ml |
| 50 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 5 5 vrchovatých lžic cukru | Cukr bílý | |
| 6 6 vrchovatých lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |