Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s cottage)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,75 g |
| Tuky | 25,65 g |
| – nasycené | 7,86 g |
| – nenasycené | 17,17 g |
| –– mononenasycené | 12,12 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 43,42 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 154,37 g |
| – cukry | 66,97 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 10 10 cm kus okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
| 100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
| 100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
| 1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 1/2 1/2 bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
| 1 1 bílý cottage | Cottage | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vínného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |