Nutriční hodnoty (Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 034 kJ / 4 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 253,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,77 g |
Tuky | 374,79 g |
– nasycené | 97,21 g |
– nenasycené | 197,28 g |
–– mononenasycené | 161,10 g |
–– polynenasycené | 36,18 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 812 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 27,39 g |
– cukry | 21,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 1200 g |
400 g 400 g mletého masa mix | Vepřová plec | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
dijonská hořčice na pomazání plátu | Hořčice dijonská | |
130 g 130 g zamražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 130 g |
4 - 5 4 - 5 tenkých plátků pršutu (nebo plátků slaniny) | Pršut | |
1 1 červená paprika pokrájená na proužky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
celý kmín | Kmín | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |