Nutriční hodnoty (Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 034 kJ / 4 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 253,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,77 g |
| Tuky | 374,79 g |
| – nasycené | 97,21 g |
| – nenasycené | 197,28 g |
| –– mononenasycené | 161,10 g |
| –– polynenasycené | 36,18 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 17,30 g |
| Cholesterol | 812 mg |
| Sodík | 935 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 27,39 g |
| – cukry | 21,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 1200 g |
| 400 g 400 g mletého masa mix | Vepřová plec | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| dijonská hořčice na pomazání plátu | Hořčice dijonská | |
| 130 g 130 g zamražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 130 g |
| 4 - 5 4 - 5 tenkých plátků pršutu (nebo plátků slaniny) | Pršut | |
| 1 1 červená paprika pokrájená na proužky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| celý kmín | Kmín | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |