Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 034 kJ /
4 549 kcal
Bílkoviny260,37 g
– z toho živočišné bílkoviny253,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,77 g
Tuky374,79 g
– nasycené97,21 g
– nenasycené197,28 g
–– mononenasycené161,10 g
–– polynenasycené36,18 g
––– omega 31,64 g
Vláknina17,30 g
Cholesterol 812 mg
Sodík 935 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy27,39 g
– cukry21,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřového bůčku Vepřový bok 1200 g
400 g 400 g mletého masa mix Vepřová plec 400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná
dijonská hořčice na pomazání plátu Hořčice dijonská
130 g 130 g zamražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 130 g
4 - 5 4 - 5 tenkých plátků pršutu (nebo plátků slaniny) Pršut
1 1 červená paprika pokrájená na proužky Paprika červená čerstvá 150 g
celý kmín Kmín
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.