Nutriční hodnoty (Kuře pečené na houbách, zelenině a bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 284 kJ / 1 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,86 g |
| Tuky | 49,33 g |
| – nasycené | 12,55 g |
| – nenasycené | 26,33 g |
| –– mononenasycené | 20,16 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 109,53 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 167,47 g |
| – cukry | 50,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna (nebo rozporcované kuře) | Kuře stehno s kůží | |
| 150 g 150 g uzeného boku v celku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 3 hrsti 3 hrsti sušených hub (nebo čerstvé či mražené) | Houby sušené směs | |
| 3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1500 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 10 10 brambor (na 4 porce) | Brambor zimní | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| oblíbené koření na kuře (např. Zlaté kuře) | Grilovací koření |