Nutriční hodnoty ("Šodó" chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 11 161 kJ / 2 668 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,11 g |
| Tuky | 163,13 g |
| – nasycené | 93,51 g |
| – nenasycené | 59,05 g |
| –– mononenasycené | 47,82 g |
| –– polynenasycené | 11,23 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 250,79 g |
| – cukry | 126,50 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks vejce | Vejce slepičí | 189 g |
| 110 g 110 g cukru mletého | Cukr bílý | 110 g |
| 130 g 130 g mouky hladké (osáté) | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 3 3 kávové lžičky vody (studené) | Voda | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 polévkové lžíce cukru písek | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| rum | Rum | |
| 400 ml 400 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 400 ml |
| čerstvé ovoce (nebo kompot) | Jahody čerstvé |