Moje obložené chlebíčky

majka Kuchařka: majka

Studená kuchyně 16 názorů

Suroviny

plátky veky
máslo
vepřová šunka
kolečka Herkulese
Eidam
klobása
vařené vejce
sterilované okurky
cherry rajčata
majonéza
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky veky namažeme máslem, poklademe plátkem šunky, přidáme kornoutky Herkulese, plátek sýra, kolečko klobásy, měsíček vejce, kolečko okurky a půlku cherry rajčátka.

  2. Nakonec vejce přelijeme majonézovým přelivem a podáváme.

Poznámka

Vím, že to není nic moc recept a že každý z nás má svůj vlastní na obložené chlebíčky, ale přidávám to jen tak pro inspiraci :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Moje obložené chlebíčky

  • hazel hazel

    Hezka inspirace na oblozene chlebicky. Pridala jsem moje Silvestrovske chlebicky. Temer stejne suroviny. Pouzivam sunkovy salat a navrch strouham jakykoliv tvrdy syr.Pridala jsem s dovolenim sve foto.

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Přidávám fotky, ale bez majonézy;-) Suroviny používám obdobné

    Odpovědět

  • janamnam janamnam

    Nádhera mnam,:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Taky se mi líbí:yes::-psouhlasím s Otavankou:-K:yes:

    Odpovědět

  • Otavanka Otavanka

    Majko, proč nic moc recept? Někdy je lepší obyčejné máslo na chlebíčku než přeplácané pomazánky:yes:

    Odpovědět

  • Bronislava Kroutilová Bronislava Kroutilová(neregistrovaný)

    Jsou to moc hezké inspirované chlebíčky .Super .

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    No ono jde vlastně jen o to majonézu trochu zředit. Takže to ani nemusí být šlehačka ale mléko a přidávat po troškách. A kdo to ještě nezkusil zkuste - bílé víno, nejradši ryzlink.:-p

    Odpovědět

  • majka majka(autorka receptu)

    Majonézový přeliv dělám ze 2 PL majonézy a 2 PL mléka ( i smetana by šla ) a dochucuji 1 KL vegety. Přeliv liju na vejce.

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Aj mne to mohlo zapnúť skôr...do majonézy som kedysi zásadne dávala na šalát tekutú šľahačku, až neskôr som prešla na kyslú smotanu...

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Tekutou, jasně - měla jsem napsat smetanou...:-8:-)

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Vyšlahanou alebo tekutou?

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Já bych myslela, že je to majonéza povolená trochou šlehačky... Aspoň tak já dělám přeliv na vajíčka natvrdo. ;-)

    Odpovědět

  • Lenka30 Lenka30

    majonézový přeliv-co to je ??:-//:yes:

    Odpovědět

  • Herra Herra

    Jaký nic moc recept! Jsou to moc hezké a inspirativní chlebíčky. Díky:-8

    Odpovědět

  • Jitka B Jitka B

    Velice vítaná inspirace před silvestrem :-8. Jen prosím o upřesnění toho majonézového přelivu ;-) + :yes:.

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: majonézový přeliv na chlebíčky obložené chlebíčky inspirace obložené chlebíčky chlebíčky inspirace inspirace na chlebíčky majonézový přeliv přeliv na chlebicky chlebíčky recepty recept na oblozene chlebicky majonézový přeliv recept obložené chlebíčky zdobení obložené chlebíčky foto inspirace chlebicky obložené chlebíčky recepty zdobení chlebíčků fotogalerie chlebíčky s rostbeefem inspirace na obložené chlebíčky jak udelat hezke chlebicky oblozene chlebicky fotky chlebíček s rostbeefem

Zapomněl/a jsem heslo