

Moje obložené chlebíčky
Suroviny
- plátky veky
- máslo
- vepřová šunka
- kolečka Herkulese
- Eidam
- klobása
- vařené vejce
- sterilované okurky
- cherry rajčata
- majonéza
Postup přípravy receptu
Plátky veky namažeme máslem, poklademe plátkem šunky, přidáme kornoutky Herkulese, plátek sýra, kolečko klobásy, měsíček vejce, kolečko okurky a půlku cherry rajčátka.
Nakonec vejce přelijeme majonézovým přelivem a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Vím, že to není nic moc recept a že každý z nás má svůj vlastní na obložené chlebíčky, ale přidávám to jen tak pro inspiraci :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Moje obložené chlebíčky
-
Dají se udělat kdykoliv. Třeba na narozeniny
-
Hezka inspirace na oblozene chlebicky. Pridala jsem moje Silvestrovske chlebicky. Temer stejne suroviny. Pouzivam sunkovy salat a navrch strouham jakykoliv tvrdy syr.Pridala jsem s dovolenim sve foto.
-
Přidávám fotky, ale bez majonézy
Suroviny používám obdobné
-
Nádhera mnam,
-
Taky se mi líbí
souhlasím s Otavankou
-
Majko, proč nic moc recept? Někdy je lepší obyčejné máslo na chlebíčku než přeplácané pomazánky
-
Jsou to moc hezké inspirované chlebíčky .Super .
-
No ono jde vlastně jen o to majonézu trochu zředit. Takže to ani nemusí být šlehačka ale mléko a přidávat po troškách. A kdo to ještě nezkusil zkuste - bílé víno, nejradši ryzlink.
-
Majonézový přeliv dělám ze 2 PL majonézy a 2 PL mléka ( i smetana by šla ) a dochucuji 1 KL vegety. Přeliv liju na vejce.
-
Aj mne to mohlo zapnúť skôr...do majonézy som kedysi zásadne dávala na šalát tekutú šľahačku, až neskôr som prešla na kyslú smotanu...
-
Tekutou, jasně - měla jsem napsat smetanou...
-
Vyšlahanou alebo tekutou?
-
Já bych myslela, že je to majonéza povolená trochou šlehačky... Aspoň tak já dělám přeliv na vajíčka natvrdo.
-
majonézový přeliv-co to je ??
-
Jaký nic moc recept! Jsou to moc hezké a inspirativní chlebíčky. Díky