Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí paštika z vepřových jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie34 553 kJ /
8 259 kcal
Bílkoviny131,20 g
– z toho živočišné bílkoviny113,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,20 g
Tuky806,86 g
– nasycené386,74 g
– nenasycené406,29 g
–– mononenasycené323,54 g
–– polynenasycené82,75 g
––– omega 30,90 g
Vláknina45,20 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 566 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy112,50 g
– cukry11,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového hřbetního sádla (syrové slaniny) Sádlo vepřové 800 g
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
4 4 velké stroužky česneku (dle chuti) Česnek čerstvý 280 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
drcený kmín (dle chuti) Kmín mletý
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.