Nutriční hodnoty (Domácí paštika z vepřových jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 806,86 g |
– nasycené | 386,74 g |
– nenasycené | 406,29 g |
–– mononenasycené | 323,54 g |
–– polynenasycené | 82,75 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
– cukry | 11,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového hřbetního sádla (syrové slaniny) | Sádlo vepřové | 800 g |
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
4 4 velké stroužky česneku (dle chuti) | Česnek čerstvý | 280 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
drcený kmín (dle chuti) | Kmín mletý | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |